Skip to content Skip to footer

Qui

Som un grup de persones de Martorell que venim de diferents organitzacions polítiques d’esquerres i de plataformes i moviments socials en defensa del mediambient, de la sanitat universal,de l’educació pública, del dret a l’habitatge i a unes pensions dignes per a la gent gran, i per una convivència armoniosa, que ens hem posat d’acord per presentar una alternativa per governar l’ajuntament i posar-lo al servei de la ciutadania.

Polítiques d’esquerres i de plataformes i moviments socials en defensa del mediambient, de la sanitat universal Movem Martorell

Com

Reunint-nos en assemblees obertes, on s’està teixint aquest projecte comú per a totes les persones que hi participen. Participació, debat i consens son la nostra forma de presa de decisions. Venim de baix i construïm el nostre full de ruta de forma col.lectiva.

No puedes escapar de la responsabilidad del mañana evadiéndola hoy Abraham Lincoln

Què

Tot aquest procès de confluència respecta les identitats col·lectives articulant la dimensió ciutadana  i la dimensió política, construït d’una manera conjunta i compartida, des del respecte i la crítica constructiva, i sobretot que ha de fer possible guanyar Martorell.

Per què

Per governar, ja que si volem iniciar noves pràctiques polítiques i transformar la vida de la gent cal fer-ho des de la mobilització social, però també des del govern de la ciutat. Som davant d’una oportunitat històrica per Martorell i per a la seva gent. Som en un canvi d’època en la què aconseguirem que les esperances de la gent en un present i un futur millors esdevinguin una realitat i construïm un poble al servei dels seus veïns i veïnes.