Skip to content Skip to footer

No volem pagar més per ser de Martorell! Volem ja T-Mobilitat Ja!

Fa uns mesos 18 municipis de l’area metropolitana i segona corona van passar a formar part de la Zona 1 i, per tant, el preu que pagaven pel transport públic es va abaratir considerablement.

Martorell, pero, va quedar fora. A la pregunta de “Que esta fent el govern de PDeCat i ERC de Martorell?”, trobem com a resposta que “la T-Mobilitat no la tindrem fins, com a mínim, el 2021”.

Davant d’aquesta falta de concreció, Movem Martorell proposem al Govern de PDeCat i ERC de Martorell:

  1. Que exigeixi al Govern de la Generalitat que la T-Mobilitat sigui una prioritat real i deixi d’endarrerir una necessitat social immediata. Volem la T-Mobilitat abans de 2021. 
  2. Mentre no tinguem la T-Mobilitat, cal pal-liar el greuge comparatiu que patim només per viure a Martorell, on agafar els FGC a Martorell Vila suposa pagar 1 zona pero agafar-los a Martorell Enllac; o Central suposa pagar-ne 3 zones.

Per poder optar al premi cal abonar una quota de 2.000 euros. A més, cal pagar uns altres 10.000 euros per poder formar part de la Xarxa de Ciutats Europees de l’Esport.

Movem Martorell

QUINES MESURES PROVISIONALS I IMMEDIATES DEMANEM AL GOVERN MUNICIPAL DE PDeCat I ERC?

  1. Demanar a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya que tots els trens en hora punta parin a Martorell Vila, ja que actualment no tots ho fan.
  2. Establir una línia d’autobusos llaneadora de Martorell Central a Martorell Vita i RENFE Castellbisbal que permeti amb un bitllet integrat d’l zona agafar el bus a Central i enllac;ar amb els FGC a Martorell Vila i amb la RENFE a Castellbisbal, evitant així l’ús del vehicle privat, tenint en compte que som el municipi més contaminant del Baix Llobregat Nord i que estem en aquests moments en ple episodi d’alta contaminació per partícules.
  3. Crear una línia de subvencions municipal per sufragar el cost del transport públic a aquelles persones, ja sigui estudiants o treballadores, que diariament viatgen en transport públic.

AQUESTES MESURES NO NOMÉS INCENTIVARIEN L’ÚS DEL TRANSPORT PÚBLIC, FET QUE BENEFICIA A TOTA LA SOCIETAT, SINO QUE AJUDARIEN A TOTES AQUELLES ESTUDIANTS I TREBALLADORS ALS QUALS ELS SUPOSA UNA DESPESA IMPORTANT. és POSSIBLE I és POSSIBLE DES DE JAI